Link naar homepage

Nieuw wegdek kleine Plassendalebrug op slechts één dag klaar

Nieuw wegdek kleine Plassendalebrug op slechts één dag klaar

Als het weer het toelaat, vernieuwen we volgende woensdag 11 september het wegdek van de kleine Plassendalebrug in Oudenburg. Fietsers en voetgangers kunnen steeds door, gemotoriseerd verkeer kan het kanaal Plassendale-Nieuwpoort over langs de Zandvoordebrug (via Zandvoortsestraat en de Stationstraat). De omleiding zal aangegeven staan. Het goede nieuws is dat de aannemer slechts één dag nodig zal hebben om de nieuwe laag in kunsthars te leggen.

Nieuw wegdek kleine Plassendalebrug op slechts één dag klaar

Omdat onze ploeg ter plaatse vaststelde dat een groot deel van het te vernieuwen wegdek nog in goede staat is, beslisten ze om alleen de beschadigde stukken aan te pakken. Een klus die in één dag te klaren is. Omstreeks 8u30 zal de brug afgesloten zijn om tegen de vooravond weer te openen.

Ook voor de scheepvaart zal er slechts één dag beperkte hinder zijn. De brugbedieners kunnen de brug openen, maar moeten dan eerst afstemmen met de aannemer. Er zal maximum 30 minuten oponthoud zijn.

De kleine Plassendalebrug is de laatste in een reeks van vijf regionale bruggen die een nieuw wegdek krijgen. Eerder kwamen de Katelijnepoort-, Steenbrugge- en Warandebrug in Brugge en de Slijpebrug in Middelkerke al aan de beurt.
 

Laatste nieuws

Top