Link naar homepage

Vastgoed te koop

Naast industrieel vastgoed heeft De Vlaamse Waterweg nv ook nog ander vastgoed in portefeuille of beheer. Dit vastgoed wordt te koop aangeboden.

Hieronder vind je een overzicht van het vastgoed dat momenteel te koop wordt aangeboden. Per verkoop vind je een fiche terug met meer informatie over de grond of het pand en de verkoopsprocedure.

Is het vastgoed in eigendom van het Vlaams Gewest? Dan vind je meer informatie op https://belastingen.vlaanderen.be/verkoop-vastgoed.


Verkoop woning - Buizerdlei 6, 2950 Kapellen

De Vlaamse Waterweg nv verkoopt een villa gelegen in bosrijk gebied in de Buizerdlei 6, 2950 Kapellen. 

Alle informatie over de verkoop kan je hier terugvinden: https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/villa/te-koop/kapellen/2950/9543478


Verkoop loods met bijhorende grond - Wijnberg, Aarschot

De Vlaamse Waterweg nv wenst een loods van ca.135m² met omliggende grond te Aarschot (Rillaar) te verkopen. Het perceel bevindt zich tussen de rivier de Demer en de Diestsesteenweg. Het is landelijk en in een zeer groene omgeving gelegen. Uiterst centraal en toch rustig met een prachtig uitzicht op achterliggende weilanden en beek. Het lot heeft langsheen de straatkant een breedte van ca.32m, een diepte van 28m, een totale oppervlakte van 836m² en versmalt een beetje naar achter toe.
 

Foto Wijnberg Aarschot

Verkoop grond - Trieststraat/Oostdijk, Kapelle-op-den-Bos

De Vlaamse Waterweg nv wenst een lot bestaande uit 2 percelen – gelegen in woongebied – te Kapelle-op-den-Bos te verkopen. Het stuk grond is idyllisch gelegen nabij het Zeekanaal Brussel-Schelde. Gesitueerd in een rustige, veldelijke, rustieke en tevens groene omgeving met uitzicht op het water. Het lot heeft een nagenoeg rechthoekige vorm met langsheen de straatkant een breedte van ca. 10m, een diepte van ongeveer 43m en een totale oppervlakte van 435m². Geschikt voor het oprichten van een woning.
 

Foto Trieststraat/Oostdijk Kapelle-op-den-Bos

Verkoop perceel grond - Bouvaertlaan / Gloriantlaan, Antwerpen

Alle informatie over deze grond en de verkoopprocedure: https://www.vlaanderen.be/antwerpen-bouvaertlaan/gloriantlaan
 

Foto perceel Bouvaertlaan / Gloriantlaan Antwerpen

Laatste nieuws

Top