Link naar homepage

Vastgoed te koop

Op deze pagina vindt u terreinen en gebouwen die te koop worden aangeboden.

Verkoop woning Doorniksesteenweg 517 te Avelgem

Mooi gelegen woning (halfopen bebouwing) gelegen te Avelgem (Bossuit), Doorniksesteenweg 517. 
Opp. volgens meting 367,71m².  Indeling: inkom, toilet, living, keuken, bergruimte, garage. Op de 1ste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer. Zolder. Tuin, met overdekt terras.
Biedingsprocedure op te vragen (bieden vanaf 160.000,00 euro)
Bezoeken: na voorafgaande telefonische afspraak. Meer info: Vlaamse Overheid, Afd.Vastgoedtransacties, lynn.timmerman@vlaanderen.be.

https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-koop/avelgem/8580/8998412


 

Woningen Doorniksesteenweg, Avelgem

 

Verkoop woning Doorniksesteenweg 519 te Avelgem

Mooi gelegen woning (halfopen bebouwing) gelegen te Avelgem (Bossuit), Doorniksesteenweg 519.
Opp. volgens meting 301,69m² en 172,04m² naastliggende tuin, samen 473,73m².  Indeling: inkom, toilet, living, keuken, bergruimte, garage, veranda. Op de 1ste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer. Zolder. Tuin.
Belast met een erfdienstbaarheid voor het onderhoud van het aanpalend magazijn. Biedingsprocedure op te vragen (bieden vanaf 160.000,00 euro, instel)
Bezoeken: na voorafgaande telefonische afspraak. Meer info: Vlaamse Overheid, Afd.Vastgoedtransacties, lynn.timmerman@vlaanderen.be.

https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-koop/avelgem/8580/8998333


 

Verkoop garagebox Demeystraat 27+ in Menen (straatkant)

De Vlaamse Waterweg nv wenst een garagebox te verkopen met een oppervlakte van circa 17 m². De garage bevindt zich tussen de Rivier “De Leie” en de grens met Frankrijk. Uiterst centraal gelegen in het commerciële hart van Menen. De garage is erg geschikt voor stockage of het parkeren van een voertuig.

De vermarkting van het eigendom zal onder gesloten enveloppe gebeuren. Dit houdt in dat iedereen die interesse heeft in deze garagebox, ten laatste op 19 oktober 2020 voor 16 uur een bod dient uit te brengen.
 

Foto garagebox

Verkoop garagebox Demeystraat 27+ in Menen (achterliggend)

De Vlaamse Waterweg nv wenst een garagebox te verkopen met een oppervlakte van circa 16m² en daarbij een onverdeeld aandeel in de gemeenschappelijke toegangsweg. De garage bevindt zich tussen de rivier “De Leie” en de grens met Frankrijk. Uiterst centraal gelegen in het commerciële hart van Menen. De garage maakt deel uit van een groter garagecomplex bestaande uit in totaal 5 garageboxen. De Vlaamse Waterweg nv stelt bij deze de middelste garage voor verkoop beschikbaar. De box is erg geschikt voor stockage of het parkeren van een voertuig.

De vermarkting van het eigendom zal onder gesloten enveloppe gebeuren. Dit houdt in dat iedereen die interesse heeft in deze unieke garagebox, ten laatste op 19 oktober 2020 voor 16 uur een bod dient uit te brengen.
 

Foto garagebox

Verkoop bouwgrond: Kemphoekstraat 26 - Kruibeke (biedingsperiode verstreken)

De Vlaamse Waterweg nv wenst een bouwgrond met een goedgekeurde verkavelingswijziging te verkopen. Het betreft een lot van 983 m2. Het perceel bevindt zich tussen de rivier Schelde en de autosnelweg E17 en is zeer landelijk, uiterst centraal en toch rustig gelegen.

Het lot heeft langsheen de straatkant een breedte van 13,42m, een diepte van om en bij de 63m, een totale oppervlakte van 983m² en verbreed iets naar achter toe. Uiterst geschikt voor de realisatie van een woning!

De vermarkting van deze eigendom zal onder gesloten enveloppe gebeuren. De periode om te bieden op deze bouwgrond is verstreken.
 

Foto perceel bouwgrond Kemphoekstraat Kruibeke

Verkoop uit de hand aan de meest biedende van een woning te Boom, Noeveren 239

Boom -1ste afd., sct. A, nr. 388B2P0000, opp. vlgs. kad. 92ca, K.I.: € 213,00 - CV op aardgas - EPC: 503 kWh/m² - elektr. inst. voldoet niet - blanco bodemattest dd. 23/10/2018 – stedenb. uittr. dd. 07/11/2018 - Geen recente stedenb. verg - stedenbwk. overtreding (PV dd. 20/10/2003) - Geen dagvaarding - Geen Verkooprecht VCRO - Geen omgev. verkaveling en/of verkavelingsverg. - Geen As-built attest – opgenomen in gemeentelijk register leegstaande woningen sinds 17/07/15 - Niet gelegen in mogelijks overstromingsgevoelig gebied of in een recent overstroombaar gebied /niet in risicozone - Volgens het gewestplan Antwerpen : woongebieden - recht van voorkoop tvv. Vlaamse Wooncode (Leegstand) + NV Vlaamse Waterweg - opgenomen in een beschermd stads- en dorpsgezicht “wijk Noeveren” (hoofdstuk 6 onroerend erfgoeddecreet van toepassing) + vastgesteld bouwkundig erfgoed “Noeveren”.

Vrije bezichtigingen (zonder afspraak) op : Vrij. 28/06/19 om 14u, Di. 30/07/19 om 10u, Ma. 19/08/19 om 10 u, Ma. 09/09/19 om 9u, Woe. 25/09/19 om 14u, Vrij 11/10/19 om 14u.

Biedingen kunnen schriftelijk gedaan worden tot en met maandag 14 oktober 2019 per e-mail naar hans.duyck@fb.vlaanderen.be of schriftelijk naar Kievitplein 20 bus 1, 2018 Antwerpen tav. Dienst vastgoedtransactie, Dhr. Hans Duyck. Kortelings na het verstrijken van de termijn waarbinnen geboden kan worden, zullen wij een bijeenroeping organiseren van de bieders. We vangen aan bij het hoogste bod. Het goed wordt toegewezen aan degene die op de bijeenroepingsdag het hoogst aanvaardbare bod uitbrengt. Verdere inlichtingen en foto’s op www.immoweb.be

Foto en inplantingsplan Boom Noeveren 239

Hoeve met grond: Boudewijnlaan 32 - 2270 Herenthout (verkocht)

De hoeve en de bijgebouwen bevinden zich op een lot van 10.006 m2.
De hoeve bevindt zich binnen het regionaal landschap Kleine Nete en Grote Nete, is zeer landelijk gelegen en omringd van een mooi stuk grond. 


Polderhoeve: Battenbroek 20 - 2800 Mechelen (verkocht)

De Vlaamse Waterweg nv wenst de beschermde polderhoeve binnen het rivierenlandschap van Zennegat -Battenbroek te verkopen. De doelstelling is een reconstructie van de authentieke polderhoeve mogelijk te maken, opdat het onroerend goed een nieuwe bestemming kan krijgen en in zijn glorie kan hersteld worden.

Het betreft een unieke hoeve met bijgebouwen in een bouwvallige staat. De polderhoeve is opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed en bevindt zich in het erfgoedlandschap Zennegat Battenbroek, maar ook het beschermd cultuurhistorisch landschap Zennegat -Battenbroek fase 5. De polderhoeve en de bijgebouwen dienen in zijn oorspronkelijke staat heropgebouwd te worden in samenwerking met Onroerend Erfgoed.

Laatste nieuws

Top