Vastgoed te koop

Naast industrieel vastgoed heeft De Vlaamse Waterweg nv ook nog ander vastgoed in portefeuille of beheer. Dit vastgoed wordt te koop aangeboden.

Hieronder vind je een overzicht van het vastgoed dat momenteel te koop wordt aangeboden. Per verkoop vind je een fiche terug met meer informatie over de grond of het pand en de verkoopsprocedure.

Is het vastgoed in eigendom van het Vlaams Gewest? Dan vind je meer informatie op https://www.vlaanderen.be/verkoop-vastgoed.


Verkoop chalet incl. garagebox(en) zonder grond - Olifant 20 – 3118 Rotselaar (Werchter)

De Vlaamse Waterweg nv wenst een te verplaatsen chalet met garagebox(en) te Rotselaar (Werchter) te verkopen. Belgangrijk: de onderliggende grond maakt geen onderdeel uit van dit aanbod.

De chalet bestaat uit een ruime en comfortabele badkamer, 2 slaapkamers en een lichtrijke woonruimte met open keuken. Het betreft een luxueus afgewerkte chalet met tal van voorzieningen zoals bv. Vloerverwarming. Een niet te missen kans! De verkoop van de chalet is inclusief een afzonderlijke en metalen garagebox met 3 poorten.

Mits voldoende interesse zal er een kijkdag georganiseerd worden. Gelieve u zich hiervoor aan te melden via com.vastgoed@vlaamsewaterweg.be of telefoonnummer 03/860.68.48 of 03 860 62 76, uiterlijk op 30 september 2022.
 

Laatste nieuws

Top