Vastgoed te koop

Op deze pagina vindt u terreinen en gebouwen die te koop worden aangeboden.

Noeveren 239 - 2850 Boom (Gezinswoning - renovatieproject)

De Vlaamse Waterweg nv wenst een te renoveren arbeiderswoning te Boom Noeveren 239 te verkopen. De doelstelling is deze woning een nieuwe toekomst te geven voor een jong gezin. Het onroerend goed dient gerenoveerd te worden, opdat het de bestemming als gezinswoning/hoofdverblijfplaats kan bekomen.

Het betreft een huis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gelegen te Boom en kadastraal gekend als wijk A nummer 388/B/2 voor een oppervlakte van ca. 92m².

Procedure

De Vlaamse Waterweg nv organiseert een verkoop via een objectieve en transparante verkoopprocedure onder gesloten omslag en zal zich laten leiden door de algemene beginselen van behoorlijk bestuur.

De weergegeven richtprijs van € 120.000 is een minimum bod, onder deze prijs wordt het eigendom niet in verkocht. Kandidaten kunnen geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding indien hun kandidatuur niet wordt weerhouden.

Bovenstaande prijs is exclusief registratie rechten, notariskosten en dergelijke meer. Bovenstaande bijkomende kosten zijn ten laste van de kopende partij.

De vermarkting van het eigendom zal onder gesloten enveloppe gebeuren. Dit houdt in dat iedereen die interesse heeft in deze te renoveren gezinswoning, ten laatste op 18 januari 2019 voor 16 uur een bod dient uit te brengen. Biedingen die na deze datum worden ontvangen zijn niet ontvankelijk en worden niet weerhouden. Biedingen die lager zijn dan het minimum bod worden ook niet weerhouden.

Er wordt een bezoekdag georganiseerd op 14 januari 2019 van 10u tot 12u, zodat u op locatie nog vragen kan stellen.

Het schriftelijk bod dient aangetekend, onder dubbele omslag, met het opschrift “ Offerte Boom Noeveren 239”, gezonden worden aan “De Vlaamse Waterweg nv, Oostdijk 110 2830 Willebroek” ter attentie van Dominique Samson.

De omslagen worden geopend op 21 januari 2019 door de leidende ambtenaar.
De schriftelijke biedingen zijn verplicht op te maken volgens het bijgevoegde “model van bieding”.

Het eigendom zal uiteindelijk worden toegekend aan de hoogste bieder en na akkoord van de Raad van Bestuur van De Vlaamse Waterweg nv. Het schriftelijk bod blijft slechts 4 maanden geldig te rekenen vanaf de verstrijkingstermijn van de uiterste datum van de biedingen. De kandidaat-koper dient zich ervan bewust te zijn dat zijn bod bindend is ten opzichte van de verkoper. Bij geen akkoord van de Raad van bestuur kan de verkoopprocedure nogmaals opgestart worden.

Indien er geen biedingen binnenkomen of onvolledige biedingen binnenkomen kan de verkoop worden ingehouden.

Indien u verdere informatie wenst over de verkoopprocedure of de woning, aarzel dan zeker niet om Dominique Samson te contacteren op het nummer 0490/58.97.86.


Polderhoeve: Battenbroek 20 - 2800 Mechelen (verkocht)

De Vlaamse Waterweg nv wenst de beschermde polderhoeve binnen het rivierenlandschap van Zennegat -Battenbroek te verkopen. De doelstelling is een reconstructie van de authentieke polderhoeve mogelijk te maken, opdat het onroerend goed een nieuwe bestemming kan krijgen en in zijn glorie kan hersteld worden.

Het betreft een unieke hoeve met bijgebouwen in een bouwvallige staat. De polderhoeve is opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed en bevindt zich in het erfgoedlandschap Zennegat Battenbroek, maar ook het beschermd cultuurhistorisch landschap Zennegat -Battenbroek fase 5. De polderhoeve en de bijgebouwen dienen in zijn oorspronkelijke staat heropgebouwd te worden in samenwerking met Onroerend Erfgoed.

Laatste nieuws

Top