Nieuwe brochure 'Waterrecreatie op de Vlaamse waterwegen'

Nieuwe brochure 'Waterrecreatie op de Vlaamse waterwegen'

In deze nieuwe brochure vind je heel wat informatie over de mogelijkheden voor het recreatieve gebruik van de waterweg. In de bijlage staat een overzicht van de vaarregels.

De brochure en de bijlage met vaarregels is beschikbaar in vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits)

Nieuwe brochure 'Waterrecreatie op de Vlaamse waterwegen'

In deze brochure besteden we specifieke aandacht aan de pleziervaart. Zowel het versterken van de natuur- en landschappelijke waarde als de verbeterde infrastructuur hebben ervoor gezorgd dat de Vlaamse waterwegen in de afgelopen jaren ideaal zijn geworden voor waterrecreatie in al haar facetten. We ondervinden een aanhoudende interesse in de brede waaier aan recreatieve mogelijkheden die de waterweg te bieden heeft. Dat kan ook niet anders, want het is heerlijk vertoeven op het water!

Deze brochure staat vol informatie over de mogelijkheden voor het recreatieve gebruik van de waterweg. Je vindt hier naast info over VisuRIS ook de bedieningstijden voor sluizen en beweegbare bruggen, overzichtskaartjes, enkele belangrijke vaarregels en een overzicht van wat je nodig hebt om te mogen varen in Vlaanderen. Ook geven we telkens aan waar je meer info kan vinden. Deze gegevens helpen je om je route op de waterweg zonder hinder vlot en veilig te kunnen volgen.

De brochure is beschikbaar in vier talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits) Je kan ze via deze link downloaden.

Laatste nieuws

Top