Veerdienst Kruibeke-Hoboken onderbroken op 26/9 en 27/9

Veerdienst Kruibeke-Hoboken onderbroken op 26/9 en 27/9

Op 26 en 27 september 2020 krijgt de veersteiger in Hoboken een gloednieuwe toegangsbrug en een gloednieuw vlotponton. Het veer Kruibeke-Hoboken zal tijdens de werken niet varen. De Waterbus blijft aanmeren in Kruibeke. Er zal echter geen aansluitende verbinding zijn van het veer naar Hoboken.  Veergebruikers kunnen het veer Bazel-Hemiksem gebruiken als alternatief.

Veerdienst Kruibeke-Hoboken onderbroken op 26/9 en 27/9

Op zaterdag 26 en zondag 27 september 2020 zal een gespecialiseerd aannemer in opdracht van De Vlaamse Waterweg nv de toegangsbrug en het vlotponton van de veersteiger in Hoboken vervangen. De nieuwe brug en het nieuwe ponton zullen het gebruikscomfort voor de veergebruiker verhogen. De werken kaderen in de volledige renovatie van de Zuiderveren. Dat zijn de veerdiensten Kruibeke-Hoboken en Bazel-Hemiksem.

De veerdienst Kruibeke-Hoboken zal voor de duur van de werken niet beschikbaar zijn. De Waterbus blijft aanmeren in Kruibeke. Er zal echter geen aansluitende verbinding zijn van het veer naar Hoboken. Veergebruikers kunnen het veer Bazel-Hemiksem als alternatief gebruiken.

Voorafgaand aan het plaatsen van de nieuwe toegangsbrug en het nieuwe vlotponton zal de aannemer alvast enkele voorbereidende werken uitvoeren. Deze werken zullen zichtbaar zijn, maar geen hinder opleveren voor de veergebruikers.

Meer informatie:

Laatste nieuws

Top