Werken aan de Denderbrug in Affligem/Teralfene

Werken aan de Denderbrug in Affligem/Teralfene

De Denderbrug (tussen de J.B. Callebautstraat in Affligem en De Nayerstraat in Denderleeuw) aan de sluis van Teralfene wordt afgesloten voor alle wegverkeer op woensdag 6 juli 2022 en donderdag 7 juli 2022, telkens van 9 tot 15 uur.

Werken aan de Denderbrug in Affligem/Teralfene

Tijdens deze uren zal de Denderbrug ontoegankelijk zijn voor alle verkeer; ook fietsers en voetgangers. Dit omdat de brug open moet staan om werken aan de onderdelen uit te voeren. Zowel voor auto’s als fietsers en voetgangers is er een omleiding voorzien.

Omleiding wagens:

Gemotoriseerd vervoer rijdt langs de J.B. Callebautstraat - Daalstraat - Driesstraat (N20S) - Nijverheidszone Begijnenmeers - Thontlaan - De Nayerstraat en dit in beide richtingen.
Borden F41 (omleiding van het verkeer rijdende langsheen de te volgen omleidingsweg), op alle kruispunten van de te volgen omleiding (zowel grondgebied Affligem, Denderleeuw als Liedekerke).

Omleiding fietsers/voetgangers:

Niet gemotoriseerd vervoer (fietsers) worden omgeleid langs de Coucklaan - Jaagpad - Nijverheidszone Begijnenmeers - Thontlaan - De Nayerstraat en dit in beide richtingen.
Borden F41 (omleiding van het verkeer langsheen de te volgen omleidingsweg), op alle kruispunten van de te volgen omleiding (zowel grondgebied Affligem, Denderleeuw als Liedekerke).

Laatste nieuws

Top