Vlaamse Waterweg vernieuwt jaagpad langs Beneden-Nete in Walem

Vlaamse Waterweg vernieuwt jaagpad langs Beneden-Nete in Walem

Het jaagpad langs de Beneden-Nete in Walem (Mechelen) verkeert in slechte staat. De Vlaamse Waterweg nv heeft budget vrijgemaakt om het jaagpad te herstellen. De werken zullen een 80-tal werkdagen duren. Daarna kan de gebruiker zich opnieuw vlot via het jaagpad verplaatsen.

Vlaamse Waterweg vernieuwt jaagpad langs Beneden-Nete in Walem

Op maandag 28 februari 2022 start een aannemer in opdracht van De Vlaamse Waterweg nv met de vernieuwing van het jaagpad op de linkeroever van de Beneden-Nete in Walem, een deelgemeente van Mechelen. Het gaat om het stuk tussen Walembrug en de blauwe brug in Walem. Zowel het wegdek als de betonboorden worden over een afstand van ongeveer 2,5 kilometer volledig vernieuwd.

Tijdens de werken zal de dijk op de linkeroever van de Beneden-Nete niet toegankelijk zijn voor jaagpadgebruikers. Zij moeten een omleiding volgen via de andere oever (kant Rumst). De aannemer plaatst de nodige signalisatie. De toegangswegen tot het jaagpad zullen voor de duur van de werken worden afgesloten. De werken zullen ongeveer 80 werkdagen duren. Daarna kan de gebruiker zich opnieuw vlot via het jaagpad verplaatsen.
 

Laatste nieuws

Top