Link naar homepage

Vernieuwing asfaltverharding Ringbrug

Vernieuwing asfaltverharding Ringbrug

Op maandag 30 augustus en dinsdag 31 augustus 2021, telkens van 6.00 uur tot 22.00 uur wordt de asfaltverharding op de Ringbrug over het Zeekanaal Brussel-Schelde in Tisselt (Willebroek) vernieuwd. Tijdens deze werken is er een aangepast verkeerssituatie.  

Vernieuwing asfaltverharding Ringbrug

Door slijtage ten gevolge van het intense verkeer op de N16 Mechelen - Sint-Niklaas is de asfaltverharding op de Ringbrug over het Zeekanaal Brussel-Schelde in Tisselt (Willebroek) toe aan vernieuwing.

Een gespecialiseerde aannemer zal deze werken in opdracht van De Vlaamse Waterweg uitvoeren  op maandag 30 augustus en dinsdag 31 augustus 2021, telkens van 6.00 uur tot 22.00 uur. Woensdag 1 september is voorzien als reservedag. Gelijktijdig wordt in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer ook de asfaltverharding op de zogenaamde aanbruggen vernieuwd.

Tijdens deze werken wordt het verkeer in elke richting van twee rijstroken naar één rijstrook gebracht en op één zijde van de brug en de aanbruggen. De reeds aanwezige werfsignalisatie voor de heraanleg van de rotonde N16 x Blaasveldstraat wordt gedurende de werken aan deze situatie aangepast.

Er wordt geen bijkomende verkeershinder verwacht.

Laatste nieuws

Top