Link naar homepage

Online veiling weesboten

Online veiling weesboten

Voor de tweede keer dit jaar geeft De Vlaamse Waterweg  nv boten een tweede leven. In december veilt Bootveiling.be een 13-tal weesboten zodat die opnieuw in de vaart genomen kunnen worden.

Online veiling weesboten

Er worden verschillende type boten aangeboden: van kajaks, waterfiets tot casco’s van motorschepen. Alle schepen zijn afkomstig uit Vlaanderen en liggen momenteel opgeslagen in Westbekesluis 32, Evergem ter hoogte van de sluis. 

Sommige boten hebben wel wat aandacht nodig, maar daar is de startprijs ook naar. Alle boten starten met een laag openingsbod en worden onder voorbehoud van gunning verkocht aan de hoogste bieders. Op dit moment kan je voor 10 euro plus veilingkosten al bieden op een kajak. Een mooie kans voor iedereen die betaalbaar wil varen volgend seizoen. Bootveiling adviseert wel iedereen die geïnteresseerd is om een boot te kopen deze te bezichtigen. De veiling is voetstoots en in de staat waarin het zich bevindt. De koper moet zelf zorgen voor het ophalen na gunning. Registatie op de website van Bootveiling is altijd gratis en iedereen kan meebieden. 

Kijken is mogelijk zaterdag 1 december 2018 van 10.00-12.00 uur
De veiling sluit op maandagavond  3 december 2018 vanaf 20.00 uur
Ophalen na gunning is op zaterdag 8 december 2018 van 10.00-12.00 uur 

De Vlaamse Waterweg nv en Bootveiling.be willen op deze manier positief bijdragen aan een circulaire economie. Door een veiling te organiseren worden boten weer in de vaart genomen en krijgen ze een tweede kans.

Alle informatie is te vinden op bootveiling.be  of weesboot.be

Direct link naar de veiling: https://veiling.bootveiling.com/list/1855

Laatste nieuws

Top