Link naar homepage

Online veiling weesboten

Online veiling weesboten

De Vlaamse Waterweg nv geeft boten een tweede leven. Bootveiling.be heeft opdracht gekregen om te zorgen dat er 16 weesboten weer in de vaart genomen worden.

Online veiling weesboten

Er worden verschillende type boten aangeboden van kajaks, een werkboot en casco’s van motorschepen. Alle schepen zijn afkomstig uit de de Vlaamse regio en liggen thans opgeslagen in Westbekesluis 32, Evergem bij de sluis. 

De boten hebben wel wat aandacht nodig, maar daar is de startprijs ook naar. Alle boten starten met een laag openingsbod en worden onder voorbehoud van gunning verkocht aan de hoogste bieders. Op dit moment kan je voor 25 euro plus veilingkosten al bieden op een kajak. Een mooie kans voor iedereen die betaalbaar wil varen dit seizoen. Bootveiling adviseert wel iedereen die geïnteresseerd is om een boot te kopen deze aankomende zaterdag te bezichtigen. De veiling is voetstoots en in de staat waarin het zich bevind. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registatie op de website van Bootveiling is altijd gratis en iedereen kan meebieden. 

Kijken is mogelijk aanstaande zaterdag 14 april 2018 van 10.00-14.00 uur
De veiling sluit op maandagavond 16 april 2018 vanaf 20.00 uur
Ophalen na gunning is op zaterdag 21 april 2018 van 10.00-14.00 uur 

De Vlaamse Waterweg nv en Bootveiling.be willen op deze positieve wijze bijdrage aan duurzaam beheer van de vaarwegen. Door een veiling te organiseren worden boten weer in de vaart genomen en krijgen ze een tweede kans. 

Alle informatie is te vinden op www.bootveiling.be

https://bootveiling.com/16-kavels-in-opdracht-van-de-vlaamse-waterweg-nv/1815/nl

Laatste nieuws

Top