Nieuws : Korte onderbreking Albertkanaalstraat Stokrooie

Korte onderbreking Albertkanaalstraat Stokrooie

Momenteel werken we volop aan de nieuwe brug op het montageterrein naast de Albertkanaalstraat. Op zondag 14 april 2019 wordt deze nieuwe brug ingevaren naar zijn definitieve locatie. Voor we dit kunnen doen, moeten er nog een aantal voorbereidende werken plaatsvinden. Om deze werken uit te kunnen voeren, zal de Albertkanaalstraat op twee momenten worden onderbroken.

Korte onderbreking Albertkanaalstraat Stokrooie

  • 2 x 2 uur tijdens week 11/3 – 17/3 (exacte uren en dagen worden nog meegedeeld en worden ook aangekondigd op tekstkarren)
    => Tijdens deze periode zullen een aantal boogdelen op het montageterrein verplaatst worden. Hiervoor moet de Albertkanaalstraat kortstondig gekruist worden.
     
  • Tijdens week 8/04 – 14/04: Tijdens deze periode vinden alle werkzaamheden plaats die het mogelijk moeten maken om de volledige stalen brug te verplaatsen van het montageterrein naar een ponton op het Albertkanaal (voor het invaren
    => Tijdens deze werken hebben enkel fietsers nog doorgang. Voor gemotoriseerd verkeer wordt een omleiding voorzien via de N729 en de N2.

Meer informatie en omleidingen vind je op deze pagina over de werken. 

Laatste nieuws

Top