Link naar homepage

Jaagpad Wervik tegen 29 november scheurvrij

Jaagpad Wervik tegen 29 november scheurvrij

Alerte weggebruikers signaleerden ons dat er diepe scheuren zitten in het jaagpad naast de Leie in Wervik. De Vlaamse Waterweg nv heeft meteen budget vrijgemaakt om die te herstellen. Vanaf 8 november breken we het asfalt én het fundament op. Zo nemen we immers naast de scheuren ook de oorzaak weg. Tegen 29 november ligt er een naadloos jaagpad in de plaats en kan iedereen zich opnieuw veilig langs daar verplaatsen.

Jaagpad Wervik tegen 29 november scheurvrij

De op te breken strook jaagpad begint aan het kruispunt met de Bootstraat en eindigt 650 meter verder richting Menen. Zowel voor wie richting Menen als richting Wervik moet, is er een omleiding voorzien:

  • Richting Wervik: rechts afslaan in Busbekestraat en dan direct links naar Menensesteenweg. Vervolgens zevende straat links (Bootweg) naar jaagpad.
  • Richting Menen: links afslaan in Bootweg en dan direct rechts naar Menensesteenweg. Vervolgens zevende straat rechts (Busbekestraat) naar jaagpad.

Meer info
Voor meer informatie over deze werken kan je terecht bij De Vlaamse Waterweg nv, afdeling Bovenschelde via communicatiebovenschelde@vlaamsewaterweg.be of 09 292 12 11.

Laatste nieuws

Top