Link naar homepage

Herstel wegdek brug Teralfene

Herstel wegdek brug Teralfene

Van 1 tot en met 5 maart pakken we het wegdek van de brug over de Dender in Teralfene (Affligem) aan. Zachte mobiliteit kan steeds passeren, tijdens de werkuren is er voor gemotoriseerd verkeer een omleiding voorzien.

Herstel wegdek brug Teralfene

Het houten wegdek van de brug over de stuw en sluis in Teralfene (Affligem) laat al eens van zich horen wanneer er verkeer passeert. Om iets te doen aan de geluidsoverlast voor omwonenden, zal onze aannemer de houten planken terug goed vastmaken. De aannemer werkt elke dag van 7.30 tot 17 uur.

Verloop van de werken
Eerst voorziet de aannemer boorgaten, de planken van het wegdek blijven daarbij gewoon liggen. Vervolgens zal hij nieuwe bouten aanbrengen en de planken stevig aanschroeven. Alles wordt onderaan de brug netjes vastgemaakt en verstevigd.

Toegankelijkheid tijdens de werken
Voetgangers en fietsers, met hun stalen ros aan de hand, kunnen steeds oversteken via de brug. Tijdens de werkuren is ze echter afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, buiten de werkuren niet. Samen met de gemeenten Affligem, Liedekerke en Denderleeuw is er een omleiding voorzien in beide richtingen via De Naeyerstraat, de Thontlaan, de Nijverheidszone Begijnemeersen, de Driesstraat (N208), de Daalstraat en de J.B. Callebautstraat.

Laatste nieuws

Top