Link naar homepage

Marktraadpleging waterweg Kruibeke

De Vlaamse Waterweg nv organiseert een marktraadpleging met het oog op het verlenen van een domeinvergunning op openbaar domein op de waterweg te Kruibeke (Rupelmonde).

De Vlaamse Waterweg nv is de beheerder van de oever en het aanpalend wateroppervlak. Met deze marktraadpleging wenst zij een vergunninghouder te zoeken voor het gebruik van het wateroppervlak met de mogelijkheid tot installatie van een ponton met steiger en commerciële exploitatie ervan.

De oever en het wateroppervlak is gelegen ter hoogte van de Gelaagstraat en Veerstalstraat ten zuiden van het Veer Rupelmonde-Wintam op het grondgebied van de gemeente KRUIBEKE en is kadastraal gekend onder Kruibeke, 3e Afd. (Rupelmonde), Sectie A, deel van het openbaar domein en heeft een berekende oppervlakte van 2.475 m² zoals aangeduid op bijgevoegd plan (plannummer C182 toegevoegd als bijlage).

Alle informatie over de marktraadpleging is te vinden in onderstaand marktraadplegingsdossier en bijhorende documenten. Voor extra informatie over het terrein kan je terecht bij ann.verschueren@vlaamsewaterweg.be

De uiterlijke indieningsdatum voor kandidaatstellingen is 5 januari 2022.
 

Marktraadpleging waterweg Kruibeke
Marktraadpleging waterweg Kruibeke detail

Laatste nieuws

Top